Š. m. rugpjūčio 16 d. Baltrušaičiuose ant užtvankos kranto vėl visus meniško žodžio gerbėjus subūrė šiltas ir jaukus vakaras „Rugpjūčio lyrika”. Pamažu tirpstančios vasaros grožį, vainikavo poezijos puokštė , išdabinta nuostabiais muzikos akordais, sveikinimais, padėkomis ir palinkėjimais.

Tradicinis, jau septintąjį kartą, meno mylėtojus suburiantis renginys tampa vis populiaresnis. Jame dalyvauja ne tik Lietuvos, bet ir garsūs svečiai iš dviejų užsienio šalių.

Gamtos prieglobstin susirinkęs gausus būrys žiūrovų negailėjo aplodismentų nuostabiems atlikėjams: Meidei Šlamaitei ir jos mamai Astai (Aleksi Spinduliukas), Irenai Petrulionienei ir Virginijai Ruzgienei, Jūratei Miliauskaitei, Smotritel Volodimir, Vaidui Lengvinui.

Visus šventės dalyvius pasveikino Tauragės rajono savivaldybės meras Dovydas Kaminskas, šventės iniciatoriai ir organizatoriai, kiti svečiai.

Nuostabūs muzikos akordai, poezijos posmai, sveikinimai, padėkos – ne kasdien pasitaiko proga vienoje vietoje pamatyti ir išgirsti tiek nuostabių dainų ir atlikėjų.

Nuoširdus AČIŪ šventės iniciatoriui, sumanytojui ir vedėjui Sigitui Kancevyčiui, visiems, prisidėjusiems prie šios gražios ir jaukios šventės organizavimo! AČIŪ atlikėjams ir visiems dalyvavusiems!

Iki susitikimo kitąmet – jau aštuntoje „Rugpjūčio lyrikoje”!