Renginių apžvalgos

2020-04-20 Lietuvos nacionalinis kultūros centras organizuoja tęstinius nuotolinius mokymus

By 2020 20 balandžioNo Comments

Lietuvos nacionalinis kultūros centras organizuoja tęstinius nuotolinius mokymus. Šį kartą savo įgūdžius kviečiami tobulinti scenos ir dekoracijų technikai, įgarsinimo, vaizdo ir apšvietimo operatoriai, techniniai renginių koordinatoriai ir kultūros centrų vadovai.

Tęstinių mokymų nuotoliniai – įvadiniai kursai, skirti scenos ir dekoracijų technikams, įgarsinimo, vaizdo ir apšvietimo operatoriams, techniniams renginių koordinatoriams startuoja š. m. balandžio 20 d.  Keturių savaičių seminarų ir paskaitų virtuali mokymų programa sukurta, bendradarbiaujant su įmonėmis UAB „Skamba” ir MB „Stagemarket”, panaudojant kompiuterines komunikacijos priemones, internetines testavimo platformas ir vaizdo technologijas.

Nuo 2020 m. balandžio 21 d. Lietuvos nacionalinis kultūros centras kartu su Vilniaus Gedimino technikos universiteto Kūrybinių industrijų fakultetu organizuoja keturių savaičių nuotolinius kvalifikacijos tobulinimo kursus kultūros centrų vadovams. Virtualius seminarus ves ir paskaitas skaitys VGTU Kūrybinių industrijų fakulteto dėstytojai Juris Belte ir Aistė Ptakauskė.

Šių dėstytojų sukurta keturių savaičių nuotolinio mokymo programa apims šias temas:

„Kūrybinės komunikacijos strategijos“, „Tarpkultūrinė komunikacija ir vadyba“, „Inovacijų kūrimas ir valdymas kultūrinėse organizacijose“.

Išsamiau apie mokymus ir galimybę juose dalyvauti http://www.lnkc.lt/go.php/lit/Lnkc/22 arba  el. p. jurgita.aleknaviciene@gmail.com