Muzikinį vakarą – pikniką prie Tauragės kultūros rūmų tauragiškiams ir miesto svečiams dovanojo nuostabaus balso savininkė, tarptautinių konkursų laureatė Meidė Šlamaitė kartu su sesute Alekse. Joms talkino ir mama Asta, kuri palaiko savo dukras visuose konkursuose bei festivaliuose.

M. Šlamaitės atliekami muzikiniai pasirodymai yra išskirtiniai dėl ypatingų stenografinių įvaizdžių, tarpusavyje derinant dainos žodžių skambesį su ekspresyvia scenine išvaizda. M. Šlamaitę moko Tauragės MKC vokalinio meno studijos „Adagio“ vadovė Alina Dambrauskienė. Meidė aktyviai  koncertuoja ir dalyvauja respublikiniuose ir tarptautiniuose konkursuose. Ji – daugelio konkursų nugalėtoja: ,,Muzikos talentų lyga” – I vieta, ,,Svajonės pildosi (Latvija) – II vieta, ,,Ežero Perlai” (Makedonija) – I vieta, ,,Muzikos talentų lyga” – aukščiausias konkurso GRAND PRYX apdovanojimas, prizinės vietos tarptautiniuose Estijos, Ukrainos ir kituose konkursuose.

Gražaus vakaro metu merginos žavėjo klausytojus savo skambiais balsais ir nuoširdumu. Pasidžiaugta jaunųjų atlikėjų pasiekimais ir laimėjimais, palinkėta sėkmės konkursuose ir festivaliuose.