Spalio 6 dieną dainų ir šokių ansamblis ,,Jūra” susitiko pirmoje naujojo sezono bendroje repeticijoje ir paminėjo sezono startą. Susitikime netrūko geros nuotaikos, naujų veidų bei staigmenų. Gražių palinkėjimų sulaukėme iš Lietuvos Respublikinių dainų švenčių vyr. režisierės Leokadijos Dabužinskaitės ir Lietuvos Nacionalinio kultūros centro mėgėjų meno skyriaus vedėjos Jolantos Kisielytės-Sadauskienės. Cituojame laišką:

,,Mieli dainų ir šokių ansamblio ,,Jūra’’ dalyviai ir vadovai, sveikiname puikų kolektyvą – ansamblį ,,Jūra’’ su nauju kūrybiniu sezonu. Jūsų puoselėjamas dainos, šokio ir muzikos žanras, pats sunkiausias, bet ir gražiausias. Lietuvoje dainų ir šokių ansamblių nėra daug, bet tie, kurie išliko yra stiprūs, aktyviai veikiantys ir kūrybingi. Sveikinu jūsų iniciatyvą susitelkti bendram projektui – koncertui su bičiuliais ,,Masčio’’ ir ,,Aukštaitijos’’ dainų ir šokio ansambliais. Tai puikus sumanymas. Pandemija pakoregavo ir Lietuvos dainų šventės datas, keldama visų ansamblių susitikimą Vilniuje į 2024m., bet tikimės, kad 2022m. galėsime susitikti kokiame nors regione su dainų šventės ansamblių programa.

Būkite sveiki. Geros kloties NAUJAME ,,JŪROS’’ SEZONE

Su pagarba ir meile – Jolanta Kisielytė-Sadauskienė

LNKC mėgėjų meno skyriaus vedėja’’.

Visas kolektyvas džiaugiasi nauju startu, sveikinimais ir saldžiomis dovanomis, už kurias norime padėkoti UAB ,,Jadvygos kepiniai’’. Nuotaikingai ir saldžiai pradėję repeticijas, tikime, kad šis sezonas bus dar įdomesnis ir kupinas naujų idėjų!