Įsibėgėjant kovui, Tauragės kultūros centro ir padalinių darbuotojai rinkosi į tradiciškai kiekvieną mėnesį organizuojamą bendrą pasitarimą.

Prieš apariant šių dienų kultūros aktualijas, susirinkusieji instruktuoti gaisrines saugos klausimais, supažindinti su civilinės saugos ir duomenų apsaugos dokumentais.

Susitikime pasidžiaugta, kad tiek miesto, tiek rajono kultūros darbuotojams netrūksta kūrybiškumo, originalumo, iniciatyvumo ir bendrystės organizuojant Lietuvos valstybines šventes. Vasario 16-ąją, Kovo 11-ąją rengti ne tik minėjimai, bet burtasi ir į viktorinas, koncertus, edukacijas, žygius.

Nemažas iššūkis visų laukia ir pasitinkant Tauragėje 2022 m. birželio 3 d. vyksiančią Tauragės apskrities dainų šventę. Repeticijos, susitikimai ir kiti organizaciniai klausimai bus patikslinti po bendro kolektyvų vadovų susirinkimo.

Vykusio susirinkimo metu su kultūros centro darbuotojais taip pat aptartos renginių organizavimo tvarkos, pasidalinta veiklos administravimo dokumentų atmintine. Priminta, kad jau startuoja pajamų deklaravimas ir yra galimybė iki 1,2 % pajamų mokesčio skirti Tauragės kultūros centrui bei 0,6 % – profsąjungai.