Tauragės Kultūros rūmuose vyko tradicinis, kiekvieną rugsėjį tūkstančius tradicinio šokio entuziastų visoje Lietuvoje suburiantis šokių renginys „ Visa Lietuva šoka“. Šokių akcija tapo simboliška visų šokių kolektyvų repeticijų pradžia – startas į naująjį sezoną, į naujų šokių ir šokėjų paieškas. Todėl vakaro metu buvo šokami ne tik šokių akcijai pasirinkti šokiai. Kultūros centro tradicinių šokių kolektyvų vadovai trumpai pristatė naujojo sezono kūrybinius akcentus, o „Jūros“, „ Spietliaus“, „Vėjavos“ šokėjai sušoko jų vizitine kortele tapusius smagius šokius, pakviesdami papildyti jų kolektyvų gretas ir kartu patirti šokio smagumą, bendravimo džiaugsmą ir naudą kūnui.
Folkloro kolektyvas „ Radasta“ ir vadovė Lijana Kiltinavičienė visus ragino šokti žemaitiškus šokius, o nemokančius pamokė šokių fragmentų. Grojo Baltrušaičių skyriaus kapela. Vadovas Vytautas Eičas.
Tradicinė akcija „Visa Lietuva šoka” vyksta kiekvieną rudenį, džiaugiamės, kad mylinčių tautinį šokį nemažėja! Dėkojam visiems šokių kolektyvams, kolektyvų vadovams ir žiūrovams!